JACER Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Oto pierwsza prezentacja mojej modelarskiej twórczości. Z racji tego, iż cała galeria i relacja z budowy jest już zamieszczona na innym forum, podam bezpośredni link do miejsca, w którym znajdziecie zdjęcia w/w modelu: http://www.ghostintheplastic.fora.pl/anime-universe-galerie-gotowych-modeli,14/ms-09r2-rick-dom-2-gundam-0080-1-144-bandai,31.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Bardzo fajny! Czysty i zadbany Ale przydałby mu się jakiś wash i cieniowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 23 Listopada 2008 Autor Share Napisano 23 Listopada 2008 Czysty i zadbany ;) Dokładnie! Taki miał być ten Gundam. W sumie zastanawiałem się czy nie "zostawić" na nim śladów eksploatacji, ale w końcu stwierdziłem, że sobie daruję. W tej skali modele są chyba za małe na takie ślady, ale to tylko moje subiektywne wrażenie. A cieniowanie jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Cieniowanie naprawdę mu się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Stare dobre Universal Century . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi