grzemoch Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Witam Sory za jakość zdjęć i jest to mój pierwszy model, który skleiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Jak na Twój pierwszy model to jest ... jaki jest. Sorry nie mogłem się powstrzymać od komenta, proszę lepsze fotki, przy bardziej zbilansowanym oświetleniu. Naprawdę mało tutaj widać, niemniej gratuluję postępu w pracy modelarskiej. Pierwszy model to już coś. P.S Napisz jaka firma, skala, czym malowałeś i tym podobne rzeczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Kiepskie foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Zrób zdjęcia w świetle dziennym, przy oknie lub na parapecie... Itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Foty tragedia, zrób lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemoch Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 Firma to zvezda Skala 1 35 Malowałem pędzlem a farbami revera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemoch Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 Witam Postarałem się o '' leprze zdjęcia '' ges32.fotosik.pl/437/ed5bb445f178b667med.jpg[/img][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi