Tomek Mroczkowski Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 czyli zmiana skali, lepszy od BTR-70?????? Sory za zdjęcia, niektóre próbowałem zmienić, ale nie wychodziło to jedyny sprzęt który robi zdjęcia w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Jest lepszy od BTR-a Najlepiej wygląda z tyłu ten wash. Nie poddawaj się, bo modelarstwo to piękne hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 od BTR lepszy lrzywo kalki widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Listopada 2008 Autor Share Napisano 23 Listopada 2008 lrzywo kalki widze No faktycznie niektóre się przemieściły Dzięki za dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 1. FOTKI !!! (ok, telefonem robione) 2. Ta zieleń dziwna jakaś, czym go malowałeś? 3. Szkoda, że podwozia nie ubrudziłeś, chodzi o kadłub za kołami. 4. Wash - idziesz w dobrym kierunku imo ;) 5. Gąski trochę czyste. Czekam na Fuchsa, bo nie prędko go zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Listopada 2008 Autor Share Napisano 23 Listopada 2008 1. FOTKI !!! (ok, telefonem robione) Nie długo kupie jakąć cyfrówke to powymieniam wszystkie zdjęcia 2. Ta zieleń dziwna jakaś, czym go malowałeś? Flat green, skończył mi się XF-67 i musiałam zrobić coś na wzór podobnego kolory - to przez aparat kolory są ciemniejsze 3. Szkoda, że podwozia nie ubrudziłeś, chodzi o kadłub za kołami. Tylko lekki wash tam jest 5. Gąski trochę czyste. Wiesz zastanawiam sie czy go na elefancie nie postwić dlatego narazie nie brudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Listopada 2008 Autor Share Napisano 24 Listopada 2008 No co tylko tyle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 Ten zielony to psuje cały model, w realu malowanie bundeswery wygląda z 10 metrów jak jednolita plama zlewająca się z tłem, a tutaj ten zielony po prostu świeci. Trzeba było do niego przed malowaniem dodać 2 krople czarnej farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Listopada 2008 Autor Share Napisano 25 Listopada 2008 Ah no nic nie moja wina że aparat robi takie a nie inne zdjęcia. Musicie uwierzyć to naprawde jest ciemne jak na leopardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi