Przemo15 Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca (edytowane) Witam. Mam na sprzedaż modele F-15 C MSIP II GWH - 270 zł SPRZEDANY F/A-18 Super Hornet Meng - 240 zł wysyłka w cenie AH-64 E TAKOM - 220 zł SPRZEDANY AH-1Z Viper Academy - 140 zł SPRZEDANY Do ceny należy doliczyć wysyłkę Inpost paczkomat 18,99 zl .Modele w stanie idealnym pudełka mogą być lekko zniszczone co niema najmnieszego wpływu na zawartość . Nie wysyłam za pobraniem. Interesuje mnie tylko sprzedaż. Edytowane 29 Czerwca przez Przemo15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 9 Czerwca Autor Share Napisano 9 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 9 Czerwca Autor Share Napisano 9 Czerwca F15 SPRZEDANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 11 Czerwca Autor Share Napisano 11 Czerwca Ah-64 i AH-1Z sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 14 Czerwca Autor Share Napisano 14 Czerwca Podbijam. Został F-18 zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 21 Czerwca Autor Share Napisano 21 Czerwca F-18 dalej aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 29 Czerwca Autor Share Napisano 29 Czerwca F-18 dalej aktualny wysyłka w cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 30 Czerwca Autor Share Napisano 30 Czerwca Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi