ShaDow FoX Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Witam kleję Teciaka łączonego z części zbytecznych od SU-85M Dragon i T-34/85 S-53 z UM. Na razie przeszczepiłem błotniki, zrobiłem fakturę i spaw na wierzy. Tylna płyta zrobiona jest z karty gdyż brak zapasowej z dragona a w UM wanna była w całości. Na razie prezentuje się tak: Zastanawiam się nad dwoma malowaniami, oczywiście model z walk o Berlin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Listopada 2008 Autor Share Napisano 26 Listopada 2008 Powolutku do przodu, zmieniłem relingi, dokleiłem dupereli i zbazowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 27 Listopada 2008 Autor Share Napisano 27 Listopada 2008 No i mamy K L O P S po przyklejeniu tylnych kół okazało się, że nie ma miejsca na gąsienice... :placze: nie wiem co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Strasznie duże mi się wydają te koła napędowe, albo napinające małe A z tym brakiem miejsca to rzeczywiście zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Hm,.... jakoś nie czuję co wziąłeś z dragona a co z Um. Chyba stąd wynika błąd. Moim zdaniem są 2 wyjścia: 1. Sprawdź czy te koła napedowe są poprawnych rozmiarów. Jeśli nie są to podmień z innego zestawu 2. Delikatnie je odetnij i przyklej odpowiednio niżej (ale z sensem patrząc na rzuty boczne i sprawdzając jak to wygląda z gasienicami). Po założeniu gąsienic nie powinno być widać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 28 Listopada 2008 Autor Share Napisano 28 Listopada 2008 Górny pancerz jest od Dragona a reszta od UM, dzięki spróbuję tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Górny pancerz jest od Dragona a reszta od UM I chyba stąd wziął się problem: podział kadłuba w nieco innym miejscu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Witam! za ręcznie ciachnięty numer na wieży - niestety trochę zbyt gruby - pędzel 00, podretuszować i będzie grało. Zdecydowanie za szeroki o ok. 1/4 biały pas . To widać na zamieszczonym przez ciebie renderze. Na zdjęciu orginału ten pas jest słabo widoczny, sprawia wrażenie mocno wytartego. Jak je znajdę to wlepię ale render jest na nim wzorowany i dobrze oddaje istotę rzeczy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi