TomaszDudek Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 (edytowane) Witam zapraszam do oglądnięcia zawartości tego pudełka Dekielki na koła są z innego modelu scania 143 hevy recowery Edytowane 18 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Mimo, że ma już swoje latka prezentuje się wyśmienicie. Dobrze, że italerka go wznowiła, mam nadzieje, że nie tylko na tym się skończy, zostały przecież do wznowienia daf i volvo, które o ile się nie mylę różnią się przodem (i mam nadzieje, że też silnikiem). Po świętach planuję jego zakup, już się nie mogę doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2008 kubaszon555 To sie pospiesz niewiem czy wiesz on teraz nie kosztuje 110 zł tylko 72 zł http://www.hobbysta.pl/ivecomagirus-dlk-2312-fire-ladder-truck-p-7410.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Dzięki za linka. Znam ten sklep, kiedyś nawet tu coś kupiłem, jednak dawno tu nie zaglądałem Jest nawet tańszy niż na allegro. Kawał modelu za dobrą cenę Znasz może zapowiedzi na 2009? Wiem, że italerka na 2007/2008 zapowiadała Iveco Strallisa i dwuosiową naczepę wywrotkę. Ale z tego co widzę to we wszystkim mają opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Rozmawiałęm ostatnio z gościem co go sklejał i nie ma dobrego zdania o tm modelu. Podobno są jakies błędy przy kabinie i są szpary między błotnikami i kabiną i są problemy z zaczepieniem kosza na drabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszon555 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Tego się właśnie obawiałem Ten model pamięta jeszcze lata 80-te, a twórczośc italerki z tego okresu była kiepska. Co prawda nie kleiłem jeszcze nic w 1:24, raczej ciężarówki wojskowe w 1:35, ale z doświadczenia wiem, że najlepsza italerka to ta po roku 1995. Podejrzewam, że ta sama reguła będzie obowiązywac i w tym dziale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2008 truckman Tak przy błotnikach trzeba się wysilić ale się da to jakoś ustawić ,co do kosza na drabinie to problemu nie da chyba że chodzi o ten siłownik który nie jest ruchomy a powinien ale można z igłami pokąbinowac i ruchomy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 truckman jak większości modeli od Italeri :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Według mnie jeden z lepszych strażaków w skali 1:24 P.S. Zmień nazwę tematu bo wkradł się błąd DLK 32-12 ,na DLK 23-12 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 Bodzio dzięki już poprawiłem. Jak by ktoś chciał mogę podać link do ciekawej strony można podpatrzeć silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi