mjakm Napisano Środa o 03:55 Share Napisano Środa o 03:55 (edytowane) Cześć! na mój warsztat trafił taki oto okręt jak w tytule. Zawsze lubiłem duże skale ale tym razem postanowiłem się po pastwić się nad soba i wybrałem tego liliputa. Jest to podstawowa wersja flyhawk bez dodatków, od siebie planuję wkleić drewnianą podłogę od artwax. Składam z pełnym dołem bo nie planuję dla niego żadnej dioramy. Jako że jestem dosyć leniwy to malowanie pudełkowe odpada. Wybrałem poniższy wariant kamuflażu. na początek sklejenie i szpachlowanie połówek kadłuba c.d.n… Edytowane 11 godzin temu przez mjakm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjakm Napisano 14 godzin temu Autor Share Napisano 14 godzin temu Kadłub sklejony i pomalowany. Na wszystko położona podłoga. w międzyczasie składam drobnicę. Fajnie to wygląda na zdjęciach w necie ale jak się do tego zabrałem … to jest takie małe ! Jakoś tak przeoczyłem więc dokupiłem relingi. Leci do mnie zestaw artwax z relingami do niemieckich okrętów. Na razie utknąłem na drobnicy i pewnie nie szybko z tego wyjdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu No tak, ta skala boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjakm Napisano 13 godzin temu Autor Share Napisano 13 godzin temu 15 minut temu, Evildead napisał: No tak, ta skala boli. 2 mm detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi