mjakm Napisano Środa o 03:55 Share Napisano Środa o 03:55 (edytowane) Cześć! na mój warsztat trafił taki oto okręt jak w tytule. Zawsze lubiłem duże skale ale tym razem postanowiłem się po pastwić się nad soba i wybrałem tego liliputa. Jest to podstawowa wersja flyhawk bez dodatków, od siebie planuję wkleić drewnianą podłogę od artwax. Składam z pełnym dołem bo nie planuję dla niego żadnej dioramy. Jako że jestem dosyć leniwy to malowanie pudełkowe odpada. Wybrałem poniższy wariant kamuflażu. na początek sklejenie i szpachlowanie połówek kadłuba c.d.n… Edytowane wczoraj o 19:32 przez mjakm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjakm Napisano wczoraj o 17:20 Autor Share Napisano wczoraj o 17:20 Kadłub sklejony i pomalowany. Na wszystko położona podłoga. w międzyczasie składam drobnicę. Fajnie to wygląda na zdjęciach w necie ale jak się do tego zabrałem … to jest takie małe ! Jakoś tak przeoczyłem więc dokupiłem relingi. Leci do mnie zestaw artwax z relingami do niemieckich okrętów. Na razie utknąłem na drobnicy i pewnie nie szybko z tego wyjdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano wczoraj o 17:34 Share Napisano wczoraj o 17:34 No tak, ta skala boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjakm Napisano wczoraj o 17:50 Autor Share Napisano wczoraj o 17:50 15 minut temu, Evildead napisał: No tak, ta skala boli. 2 mm detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi