Mannet Napisano 4 Lipca 2025 Napisano 4 Lipca 2025 nie jest to tyle warsztat co prośba o podpowiedź - czy ktoś może orientuje się, czy są dostępne jakieś zestawy przedziału kierowcy/ przekładni/hamulców itp do Panzer IV w skali 1/35 ?? CMK jest chyba całkowicie niedostępne, jedyne co przychodzi mi do głowy to miniarty, ale nie ma osobno sprzedawanego wnętrza tylko cały czołg, albo bebechy z trumpeterowych Ostwind/Brückenleger IV/Bergepanzer IV... kiedyś mignął mi w necie jakiś zestaw chyba druk 3d PzKpfw iv ausf. j driver set czy jakos tak ale za cholerę nie mogę teraz tego znaleźć. dodam, że przyda mi się komplet do jakiejkolwiek wersji... Cytuj
Mannet Napisano 8 Lipca 2025 Autor Napisano 8 Lipca 2025 a jest jakiś zestw od RFM z samym wnętrzem? ja kojarzę tylko cały model.. a potrzeba mi nie jeden zestaw Cytuj
jonathan Napisano 10 Lipca 2025 Napisano 10 Lipca 2025 Może takie coś https://www.cgtrader.com/3d-print-models/miniatures/vehicles/transmission-brakes-panzer Cytuj
Mannet Napisano 17 Lipca 2025 Autor Napisano 17 Lipca 2025 o, dzięki wielkie, poorientuję się w kwestiach dostępności/ dostaw:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi