Mannet Napisano 4 Lipca Share Napisano 4 Lipca nie jest to tyle warsztat co prośba o podpowiedź - czy ktoś może orientuje się, czy są dostępne jakieś zestawy przedziału kierowcy/ przekładni/hamulców itp do Panzer IV w skali 1/35 ?? CMK jest chyba całkowicie niedostępne, jedyne co przychodzi mi do głowy to miniarty, ale nie ma osobno sprzedawanego wnętrza tylko cały czołg, albo bebechy z trumpeterowych Ostwind/Brückenleger IV/Bergepanzer IV... kiedyś mignął mi w necie jakiś zestaw chyba druk 3d PzKpfw iv ausf. j driver set czy jakos tak ale za cholerę nie mogę teraz tego znaleźć. dodam, że przyda mi się komplet do jakiejkolwiek wersji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 4 Lipca Share Napisano 4 Lipca a może z RFM wnętrze weź pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mannet Napisano Wtorek o 17:13 Autor Share Napisano Wtorek o 17:13 a jest jakiś zestw od RFM z samym wnętrzem? ja kojarzę tylko cały model.. a potrzeba mi nie jeden zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano Czwartek o 16:14 Share Napisano Czwartek o 16:14 Może takie coś https://www.cgtrader.com/3d-print-models/miniatures/vehicles/transmission-brakes-panzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi