SmokHaosu Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 zatkało mnie, na poziomie "dziwnego" skanu.Nigdy nie miałem do czynienia z blaszkami w samolotach, z nimi też niewiele, ale tu pójdzie ogrom pracy,CA i debondera... Ale pomyśl tylko ile detali do młotkowania ojej ! Powalone GG, nie odbiera od nieznajomych, a z tego wszystkiego zapomniałem gdzie się to zmienia i nie potrafię znaleść. To jużwiem czemu nie odpisywałeś Cytuj
Gościu Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Juz zacząłem, a co! Przy samym kokpicie, drobne srebrne ryski, smarów nieco jakby wiecej na podwoziu(mechanik, Jerzy, niechlujny nieco zachlapał skrzydło olejami..)....a na lądowisku była akurat breja i koła jakby w błocie... Waleczny był, podczas pikowania i wybuchających bomb/walki śmigła starte do żywca, a i sporej ilości blach za nim sie urwało...wot i zbłąkana historyjka, ale JAKI efekt może z tego powstać ;) Cytuj
SmokHaosu Napisano 3 Grudnia 2008 Napisano 3 Grudnia 2008 Rafał, zrób sobie jakiegoś Yaka. Najlepiej wczesnego, zimowego. Możesz wykorzystać praktycznie wszystkie patenty co w panzerwaffemodelungmachen. Tylko bez zbytniej walorki bo znowu wyjdzie pustynna czwórka Cytuj
krzychu-onisk Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Napisano 3 Grudnia 2008 (edytowane) skrzydełko hmm... tu widać jakieś szare paski na blaszkach a w realu tego nie ma... TO JEST OKROPNE!!! :( jak to formować... takie okrągłe coś do śmigła a mi wyszedł 7 bok... a o płozie to nie wspomne... wiem że na pewno kopsnę sobie drugi model na warsztat ale nie wiem jeszcze co... myślami siedze w jakiś "captured" albo malowaniach SF Edytowane 16 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj
krzychu-onisk Napisano 6 Grudnia 2008 Autor Napisano 6 Grudnia 2008 dobrze wymyśliłem co jeszcze dam na warsztat :P a tak serio, narazie nic nie zrobiłem poza tym co widać... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi