Messer Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Mipan znam ten ból... Może wyglądać bardzo ciekawie - w końcu to tuningowana bryczka Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Wygląda łądnie a powiedz co to za materiał, oraz wymiary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 fliper_nx Materiał to opakowanie po Rafaello(taki dzwoneczek) o grubości 0.9 mm.Postanowiłem je wykorzystać ponieważ miało prawie identyczne krzywizny o jakie mi chodziło.Ale i tak krew mnie zalewała jak to wycinałem.Raz za krótkie raz zła krzywizna.Delikatnie mówiac ciśnienie mi się podnosiło jak to robiłem strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Wiem co czujesz robiąc takie rzeczy, ja dorabiam kierunki, zwyczajne prostokąty, troszku zabawy jest, zresztą na pw Ci podeśle link innym razem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Witam po raz ostatni w tegorocznym konkursie.Chciałem wszystkim podziękować za rady i śledzenie relacji z budowy Mitsubishi Lancer EVO IX.Mam nadzieję,że efekt końcowy będzie się wszystkim podobał.Oto mała namiastka tego co znajdzie się może jeszcze dzisiaj w galerii konkursowej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi