adamuss Napisano 10 Kwietnia 2009 Share Napisano 10 Kwietnia 2009 Fajny modelik. Podobają mi się takie mało popularne modele. Co do foteli, to nawet jak na skórę, to faktycznie trochę za bardzo się błyszczą. Są takie nienaturalnie gładkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 4 Maja 2009 Autor Share Napisano 4 Maja 2009 Witam Oto zdjęcia karoseri po pomalowaniu kolorem. Zrobiłem również linie podziału oraz małe elementy (znaczek, klamki itp.). Do wnetrza włożyłem "załogę" i przymierzyłem. Teraz muszę pomalowac karoserie bezbarwnym i wypolerować. Miłego oglądania: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Ciekawy pomysł z tymi figurkami - pasują do tego autka. Możesz mi powiedzieć skąd je wytrzasnąłeś? No i mała uwaga - podobnie jak wcześniej fotele, figurki są za bardzo błyszczące (koszulki, włosy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 Witam Możesz mi powiedzieć skąd je wytrzasnąłeś? To są figurki Fujimi. Garage & Tools - Drivers. Link gdzie kupiłem: TU Co do błysku to w realu nie ma aż takiego połysku. Wygladaą lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szałek_CMG Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Słuchaj, gdzie można dostać taki model i jakie są jego koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 8 Maja 2009 Autor Share Napisano 8 Maja 2009 Witam Ja ten model dorwałem na konkursie modelarskim "Plastikowa Zima" w Bratysławie (SK). Kosztował 460 Koron czeskich (ok 50zł). Na całej giełdzie modelarskiej była wtedy tylko 1 sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Postępy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi