synmehmeda Napisano 19 Lipca Share Napisano 19 Lipca Witam, po długim czasie wróciłem do modelarstwa, oto ostatnia z moich prac. Mógłbym prosić o opinie? Napomknę że jestem bardzo bardzo nowicjuszem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 19 Lipca Share Napisano 19 Lipca Niestety, musisz jeszcze poćwiczyć... Najlepiej pooglądaj na YT kilka filmików z budowy tygryska, a potem SPRÓBUJ zrobić tak samo. „Spróbuj” bo za pierwszym razem na pewno nie wyjdzie tak jak tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
synmehmeda Napisano 19 Lipca Autor Share Napisano 19 Lipca 3 godziny temu, Thalgonis napisał: Niestety, musisz jeszcze poćwiczyć... Najlepiej pooglądaj na YT kilka filmików z budowy tygryska, a potem SPRÓBUJ zrobić tak samo. „Spróbuj” bo za pierwszym razem na pewno nie wyjdzie tak jak tam dobra, mógłby Pan przedstawić moje błędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 19 Lipca Share Napisano 19 Lipca Przede wszystkim nie wiadomo do końca „co to jest”... Wieża od tigerka, OK. Ale co ma być efektem? Zimowe kamo? Tam jest zimmerit na tej wieży? Bo dokładnie nie widać. Podaj dokładnie, który model robisz (numer katalogowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
synmehmeda Napisano 19 Lipca Autor Share Napisano 19 Lipca 33 minuty temu, Thalgonis napisał: Przede wszystkim nie wiadomo do końca „co to jest”... Wieża od tigerka, OK. Ale co ma być efektem? Zimowe kamo? Tam jest zimmerit na tej wieży? Bo dokładnie nie widać. Podaj dokładnie, który model robisz (numer katalogowy) AF48001 Plan był aby zrobic zimowe kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 19 Lipca Share Napisano 19 Lipca Tak się domyślałem Niestety, to nie przypomina zimowego kamo, wizualnie wygląda jakby to po prostu brud niewiadomego pochodzenia... Nie umiem Ci tego wytłumaczyć, sorka. Tak jak pisałem wyżej, obejrzyj np. to: Zimowy kamuflaż (nawet bez dźwięku) i spróbuj porównać do tego co zrobiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Wtorek o 19:16 Share Napisano Wtorek o 19:16 Praca ładna, ale chyba trochę przesadziłeś z efektami. Wspomnę, że sam przy moich pierwszych modelach tak robiłem i czasami nawet teraz ;). Nie jestem kimś więcej niż nowicjuszem w modelarstwie, ale jeśli używasz washu (którego sam nigdy nie używałem), to musisz chyba z tym poćwiczyć. Widzę że się starałeś, i to bardzo. Jednak warto uczyć się i na swoich, i na cudzych błędach. Też tak robiłem i czasami tego żałowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi