Lucas HS Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Jak wyżej. Asia prosiła mnie, żeby jej zdjęcia "też były w internecie". Gwoli wyjaśnienia. Kiedyś prosiła mnie o model, też chciała spróbować. To kupiłem jej Gnata. Aktualnie jest w trakcie budowania drugiego. Oczywiście dużo jej pomagam. W połowie malowania pędzelkiem (nieśmierdzącą Pactrą oczywiście) stwierdziła, że ja mam dokończyć. Co większe kalki też ja kładłem. Maskowałem osłonę. Jest bardzo dumna ZE SWOJEGO PIERWSZEGO MODELU. A ja cieszę się z jej szczęścia Nawet fajnie wygląda jak na brak szpachli, praktycznie zero szlifowania i malowanie na odwal. No co, nie będę przez tydzień szlifował jej modelu, a nawet nie zauważy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Gdyby mnie ktoś tak pomagał na początku to teraz bym robił zajefajne modele. Mam nadzieję, że złapał bakcyla No jak na ten wiek itd to fajnie Pomagaj co raz mniej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swistak1541804957 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Bardzo ładny model. Trzeba się (niestety) przyznać, że nawet ładniejszy od mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 Słuchajcie - jest postęp u mojej siostry! Dziś po spojrzeniu na model stwierdziła, ze musimy poprawić kółka, bo czerwone prześwituje. Jednak ma jakieś poczucie estetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Gdyby mnie ktoś tak pomagał na początku to teraz bym robił zajefajne modele. Mam nadzieję, że złapał bakcyla No jak na ten wiek itd to fajnie Pomagaj co raz mniej pzdr chyba złapała trzymamy za nią kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 Mam nadzieję, że złapał bakcyla chyba złapała Smile Smile Właśnie, moja siostra nie jest chłopczykiem Za niedługo w galerii drugi model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi