Agadamek Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Mam pytanko. Dysponujecie może linkami do in-box'ów modeli Gladiatora w skali 1/72? Znalazłem tylko zdjęcia modelu Pavli: http://kits.kitreview.com/pavla72059reviewgp_1.htm Chciałbym kupic jakiś tańszy zestaw i własnym sumptem go zwaloryzować. Wiem że są jeszcze modele z Airfix'a, Matchboxa i Hellera. Najłatwiej obecnie o zestaw Airfixa. Jak wygląda on w pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Czołem ;) Inboxa akurat nie mam, ale znam wszystkie trzy modele. Niewatpliwie najlepszy jest wzmiankowany zestaw Pavli, ale jak sam wspomniałeś też i najdroższy. Natomiast ze starszych zdecydowanie na pierwszym miejscu stawiam Hellera. Potem Matchboxa a na końcu Airfixa. Jeśli miałbyś któregoś z nich kupować - zapoluj na Hellera - bywa na allegro. Zresztą o Matchboxa też nie jest wcale tak łatwo teraz, ale widziałem go kilka dni temu również na Allegro. Airfix jest w sklepie do kupienia za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi