krzychu1989 Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 Witam Chciałem zaprezentować moje modele które dotychczas skleiłem prezentuje w takiej kolejności w której sklejałem: 1. Renault Magnum AE 500 2. Scania 143M 500 3. Ford Aeromax 4. Mercedes SK 1853 5. Daf 95XF 530 zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 No fajna kolekcja Najbardziej podoba mi się Daf i Scania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Oj tak ,kolekcja bardzo ładna . Mi najbardziej przypadła do gustu Scania ,może dla tego że uwielbiam ten model Gdzie nie gdzie widać małe niedociągnięcia ,ale nie psują one ogólnego wyglądu modeli . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi