TomaszDudek Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Witam jako że nie ma w konkursie innego motóra to ja jakiegoś zrobię. Model to wyrób pod szyldem italeri lecz wydaje mi się że model ten produkował kiedyś inna firma proter się chyba nazywała. Model ilością elementów nie poraża (45) jakością wykonania też, rekompensuje to niska ceną (44,50zł) dość sporym rozmiarem i spasowaniem części, potraktuje go relaksacyjnie jako odpoczynek od iveco . To tyle jak zrobię coś sensownego to pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 uuu motorek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2008 Ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Ciekawie się zapowiada. Będę kibicował. Model ilością elementów nie poraża (45) W tej skali taka ilość...toć to rozbój w biały dzień. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2008 paffko To easy kit niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2008 Dalej walczę z obróbką elementów choć jest ich niewiele pracy potrzeba sporo ,kilka elementów jest przygotowanych do malowania fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 jak tak dalej pójdzie to będzie to pierwszy skończony model na konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2009 wszystkie części już obrobione wymyte i przygotowane do malowania ,obudowa i rama jest po 2 malowaniu i schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Bywa tak,że model miewa mało elementów a posiadając jako takie umiejętności można zrobić z niego całkiem udane dzieło.Mam nadzieję,że będzie to właśnie jeden z takich modeli powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2009 Mipan ten model w zasadzie robię po to że by się w tym temacie sprawdzić i skończyć coś w konkursie ,taktuje to jak swoisty trening przed honda rcv repsol która już do mnie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 Mógłby mi ktoś pomóc odnośnie polerowania po 3 warstwie lakieru zacząłem polerować ,i co się stało oczywiście cały lakier szedł do za mocno pociągnąłem i kicha jak 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi