skala72 Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2008 To widziałem, ale jak one są mocowane ?? Tylko na tej podstawie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 paski sie nadadzą, przytwierdzone do tej skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2008 paski sie nadadzą, przytwierdzone do tej skrzynki O mash, faktycznie, ale ślepa komenda ze mnie, tam są paski obejmujące kanistry. Duże dźwięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Grudnia 2008 Share Napisano 19 Grudnia 2008 Mniejszych modeli już nie ma,że też ludziom chce się coś takiego robić, ja tam wolę swoje figsy w 1:350 :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2008 I dobrze idzie i źle, ale dokończymy dzisiaj. Jak zapewne zauważycie, część czołgu jest jaśniejsza i matowa, to ponownie położona farba. Jest tez pierwszy wash, który będzie poprawiony ciemniejszym, oczywiście na pierwszym planie nie zabraknie sidoluxa (bardzo ciemny brąz), następnie pigmenty na gąsienice i na sam czołg - błotko i kuszy, w końcu jeździli po polskich drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 oczywiście na pierwszym planie nie zabraknie sidoluxa (bardzo ciemny brąz) nie rozumiem ? Daj fotki, na złączenie gąsek, tam gdzie zawsze "jest problem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2008 No i koniec, zapraszam do GALERII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi