tomkunu Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 Model Su-22 to prezent dla mojej dziewczyny, która lubi stokrotki. Model kiepski ale i tak o niebo lepszy niż Jak, który jest totalną beznadzieją. Oba modele to były tzw. projekty jednotygodniowe, więc są prosto z pudła i nie mają żadnego oparcia historycznego (nigdy nie wiadomo czy w np. któryś z Su-22 licytowanych przez wośp nie został tak pomalowany:P) A teraz Jak-1: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 fotki do poprawy mało widać niestety... ale tyle, co teraz mogę powiedzieć to to, że Jak mi się podoba więcej po poprawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Jak wygląda nawet ciekawie ,ale lepsze fotki mile widziane.Co do su ......cóż powiem tylko uważaj na pszczoły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi