Jerry Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października (edytowane) Witam - Ka-50 Italleri/Revell w skali 1:48. Model kompletny, nowy zafoliowany. Kalki jak nowe. Dodatki to: Koła Reskit, Działko Aires, Blaszka Eduard, 3 zestawy drogich Metalic Details Cena 600 zł plus opłata za gabaryt B według cennika inpost. Model wystawiony też na faceboku Ps. Możliwa wymiana na modele wspólczesne 1:48 z równowartością np: F-35A Tamiya, F-14A Tamiya, F-15 C/D GWH, F-22 Hasegawa - CH-53E MRC/Academy. Jedno z pierwszych wydań. Model kompletny. Trochę części luzem, ale taki kupiłem. 100% kompletny. Kalki stan idealny. Z dodatków 98 procent wszystko co na rynku. Nie mam tylko żywicznych kół od reskita. W zestawie są 2 rotory złożony i rozłożony. Żeniąc te 2 zestawy możemy mieć ruchomy system składania łopat. Wartość dodatków około 1200 zł Cena za całość 1600 zł. Wysyłka paczkomatem gabaryt C Sprzedaję tylko w całości. Uwaga, możliwa wymiana w wyżej wymienionej kwocie na modele w skali 1:48, lub z dopłatą Co mnie interesuje. F-15C/D GWH, F-22 Raptor Hasegawa, F-35A, C Tamka, F-14 A Tamka lub GWH, kinetic hawkeye, Ps. Model wystawiony także na Łódzkim bazarze modelarskim - kalkomanie AMDG P-47:148 "Eith Gun Melody" Stan sklepowy 60 - książka z kalkomaniami Smi Library B-26 i A-26 Stan sklepowy 40 zł Do cen należy doliczyć paczkomat gabaryt A. -Eduard Brassin 648612 SUU-23 Gun Pod 40zł -Eduard Brassin 648081 US 500lb bomb 35 zł -Eduard EX116 SB2U Maski ACCURATE MINIATURES 20zł -Eduard 48182 PBY-5 Catalina (już niedostępne) 50zł SPRZEDANE -QUICK BOOST MI-8MT/MI-17 Rotor Vibration Damper 20zł -Eduard 48439 C6N1 Saiun/Myrth Hasegawa 50zł Wystawione także na Łódzkim Bazarze Modelarskim Opłata wysyłki według cennika Inpost Gabaryt A Edytowane Niedziela o 12:57 przez Jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano 7 Października Autor Share Napisano 7 Października (edytowane) Nowe ceny Edytowane 12 Października przez Jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano Piątek o 16:59 Autor Share Napisano Piątek o 16:59 Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano Sobota o 06:03 Autor Share Napisano Sobota o 06:03 Skoro Black Friday to: Ka-50 -400zł CH-53E-1400 Oferta ważna tylko do niedzieli do 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Sobota o 06:52 Share Napisano Sobota o 06:52 Black Friday nie jest czasem pod koniec listopada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano Niedziela o 12:58 Autor Share Napisano Niedziela o 12:58 Blaszki do Cataliny Sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi