TribeLeader Napisano 16 Listopada 2025 Napisano 16 Listopada 2025 Witam, od zawsze jestem pasjonatem gier planszowych, ale od niedawna zaraziłem się figurkami do Bolt Action. W chwili obecnej przygotowuję swoją armię niemiecką do gry. W chwili obecnej w magazynach stacjonują już PzKpfw VI Tiger, SdKfz 234 Puma. W koszarach już kilkoro wojaków również już jest gotowych. Ponadto równolegle pracuję nad kilkoma elementami krajobrazu, które planuję użyć w rozgrywkach. Miłego oglądania, postępy prac postaram się umieszczać w temacie. Oczywiście mile widziane słowa krytyki (biorąc pod uwagę skalę 28mm 1:56). Pozdrawiam! Cytuj
TribeLeader Napisano 27 Listopada 2025 Autor Napisano 27 Listopada 2025 Kolejna część zabudowań okopów. Magazyn amunicji plus łącznik. 1 Cytuj
modelarz123 Napisano 22 Marca Napisano 22 Marca (edytowane) Ładne modele ,sam eksperymentowałem z figurkami kiedyś i ładnie tobie wyszło Edytowane 22 Marca przez modelarz123 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi