Jarek Sierko Napisano 3 Grudnia Share Napisano 3 Grudnia Może ktoś poratuje. Chciałem zrobić naszą Dane mocno pootwieraną. Dostałem z Czech fajne zdjęcie ale mało jest negliżu. Może ma ktoś namiar na materiały dot. schowków, zakamarków itp. Dużo tego ale wiszą kłódki szukam w necie ale nic ciekawego nie mogę znaleźć. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Grudnia Share Napisano 3 Grudnia 22 minuty temu, Jarek Sierko napisał: Może ktoś poratuje. Chciałem zrobić naszą Dane mocno pootwieraną. Dostałem z Czech fajne zdjęcie ale mało jest negliżu. Może ma ktoś namiar na materiały dot. schowków, zakamarków itp. Dużo tego ale wiszą kłódki szukam w necie ale nic ciekawego nie mogę znaleźć. Pozdrawiam Jarek Polecam pozycję TANKOGRAD Czech Wheeled Self-Propelled 152mm Gun-Howitzer DANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Sierko Napisano 3 Grudnia Autor Share Napisano 3 Grudnia Bazuje na tych zdjęciach. https://modelweb.eu/2014/02/22/walkaround-shkh-vz-77-dana-dil-1/?lang=en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Sierko Napisano 4 Grudnia Autor Share Napisano 4 Grudnia Dziękuję za informację. Lektura już zamówiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi