LechaMazur Posted January 5 Share Posted January 5 Cześć, parę słów o sobie. Wywodzę się z modelarstwa samolotów zdalnie sterowanych, makiety drugowojenne, pianki i sklejki ,przeważnie elektryki, choć i spaliny też budowałem. Brak czasu sprawił, że odłożyłem latanie na kołek do piwnicy. W przeszłości coś tam skleiłem plastikowego, nawet miałem konto na modelarstwo z pasją i bodajże tu wiele lat temu lecz potraciłem loginy i hasła ,ale nic nie wrzucałem. Skala jaka mnie interesuje to 1/87 i raczej w niej będę tylko działał z racji przesycenia samolotami w skalach 1/12 czy nawet 1/7. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted January 5 Share Posted January 5 aaallleeeee będziesz miał roboty... to sie wszystko w jednej plastikowej torebce mieści, stawiam że takie maleństwo to w tydzień co najwyżej skończysz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekKowacki Posted January 5 Share Posted January 5 (edited) Ile on ma części ze 20. Szybko skończysz. Edited January 5 by JacekKowacki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LechaMazur Posted January 5 Author Share Posted January 5 Ma około 80 części, nie jest to jakoś dużo, ale tydzień to za mało dla mnie bo mało czasu na sklejanie, łatwo połamać części usuwając podpory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted January 5 Share Posted January 5 (edited) Jeden autor, dwa nicki , niezły happening, kiedyś w regulaminie były zabronione konta współdzielone i zdrowo było, także Ty nie pierwszy i nie ostatni zapewne :), ale zabawa już nie taka ,sorry , żeby nie rzucać słów na wiatr walnąłem zrzut, zostań przy jednym i będzie git. Edited January 5 by Evildead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LechaMazur Posted January 5 Author Share Posted January 5 2 godziny temu, Evildead napisał: Jeden autor, dwa nicki , niezły happening, kiedyś w regulaminie były zabronione konta współdzielone i zdrowo było, także Ty nie pierwszy i nie ostatni zapewne :), ale zabawa już nie taka ,sorry , żeby nie rzucać słów na wiatr walnąłem zrzut, zostań przy jednym i będzie git. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LechaMazur Posted January 5 Author Share Posted January 5 2 godziny temu, Evildead napisał: Jeden autor, dwa nicki , niezły happening, kiedyś w regulaminie były zabronione konta współdzielone i zdrowo było, także Ty nie pierwszy i nie ostatni zapewne :), ale zabawa już nie taka ,sorry , żeby nie rzucać słów na wiatr walnąłem zrzut, zostań przy jednym i będzie git. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted January 5 Share Posted January 5 No już dobrze, skończ ten model . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekKowacki Posted January 5 Share Posted January 5 Siostrzeniec z Pszczyny mi założył konto,tez korzysta z mojego kompa czasem. Może się machnął i sie źle zalogował odpowiadając i chciał wybrnąć,a może chciał pogadać sam ze sobą XD.Nie wiem mało mnie to interesuje mam to gdzieś,nie prowadzę dochodzeń. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekKowacki Posted January 5 Share Posted January 5 Godzinę temu, Evildead napisał: No już dobrze, skończ ten model . Dzięki pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LechaMazur Posted January 5 Author Share Posted January 5 Po co się tłumaczysz jakimś gościom co robią screeny innym i wyjeżdżają z tekstami o wykluczeniu xD, a w profilowym mają jakiegoś szwaba podczas pewnie najazdu na Polskę sic. Jeszcze go lajkujesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted January 6 Share Posted January 6 (edited) 12 godzin temu, LechaMazur napisał: Po co się tłumaczysz jakimś gościom co robią screeny innym i wyjeżdżają z tekstami o wykluczeniu xD, a w profilowym mają jakiegoś szwaba podczas pewnie najazdu na Polskę sic. Jeszcze go lajkujesz. To przypomnę tylko że ty masz profilowe ze screenshotem rambo z neta xD Edited January 6 by Robi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LechaMazur Posted January 11 Author Share Posted January 11 W dniu 6.01.2026 o 12:52, Robi napisał: To przypomnę tylko że ty masz profilowe ze screenshotem rambo z neta xD Masz rację muszę pamiętać o tym bo to był kawał skurczybykaXD. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts