LechaMazur Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Cześć, parę słów o sobie. Wywodzę się z modelarstwa samolotów zdalnie sterowanych, makiety drugowojenne, pianki i sklejki ,przeważnie elektryki, choć i spaliny też budowałem. Brak czasu sprawił, że odłożyłem latanie na kołek do piwnicy. W przeszłości coś tam skleiłem plastikowego, nawet miałem konto na modelarstwo z pasją i bodajże tu wiele lat temu lecz potraciłem loginy i hasła ,ale nic nie wrzucałem. Skala jaka mnie interesuje to 1/87 i raczej w niej będę tylko działał z racji przesycenia samolotami w skalach 1/12 czy nawet 1/7. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia aaallleeeee będziesz miał roboty... to sie wszystko w jednej plastikowej torebce mieści, stawiam że takie maleństwo to w tydzień co najwyżej skończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekKowacki Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia (edytowane) Ile on ma części ze 20. Szybko skończysz. Edytowane 5 Stycznia przez JacekKowacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LechaMazur Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia Ma około 80 części, nie jest to jakoś dużo, ale tydzień to za mało dla mnie bo mało czasu na sklejanie, łatwo połamać części usuwając podpory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia (edytowane) Jeden autor, dwa nicki , niezły happening, kiedyś w regulaminie były zabronione konta współdzielone i zdrowo było, także Ty nie pierwszy i nie ostatni zapewne :), ale zabawa już nie taka ,sorry , żeby nie rzucać słów na wiatr walnąłem zrzut, zostań przy jednym i będzie git. Edytowane 5 Stycznia przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LechaMazur Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia 2 godziny temu, Evildead napisał: Jeden autor, dwa nicki , niezły happening, kiedyś w regulaminie były zabronione konta współdzielone i zdrowo było, także Ty nie pierwszy i nie ostatni zapewne :), ale zabawa już nie taka ,sorry , żeby nie rzucać słów na wiatr walnąłem zrzut, zostań przy jednym i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LechaMazur Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia 2 godziny temu, Evildead napisał: Jeden autor, dwa nicki , niezły happening, kiedyś w regulaminie były zabronione konta współdzielone i zdrowo było, także Ty nie pierwszy i nie ostatni zapewne :), ale zabawa już nie taka ,sorry , żeby nie rzucać słów na wiatr walnąłem zrzut, zostań przy jednym i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia No już dobrze, skończ ten model . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekKowacki Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Siostrzeniec z Pszczyny mi założył konto,tez korzysta z mojego kompa czasem. Może się machnął i sie źle zalogował odpowiadając i chciał wybrnąć,a może chciał pogadać sam ze sobą XD.Nie wiem mało mnie to interesuje mam to gdzieś,nie prowadzę dochodzeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekKowacki Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Godzinę temu, Evildead napisał: No już dobrze, skończ ten model . Dzięki pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LechaMazur Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia Po co się tłumaczysz jakimś gościom co robią screeny innym i wyjeżdżają z tekstami o wykluczeniu xD, a w profilowym mają jakiegoś szwaba podczas pewnie najazdu na Polskę sic. Jeszcze go lajkujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia (edytowane) 12 godzin temu, LechaMazur napisał: Po co się tłumaczysz jakimś gościom co robią screeny innym i wyjeżdżają z tekstami o wykluczeniu xD, a w profilowym mają jakiegoś szwaba podczas pewnie najazdu na Polskę sic. Jeszcze go lajkujesz. To przypomnę tylko że ty masz profilowe ze screenshotem rambo z neta xD Edytowane 6 Stycznia przez Robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LechaMazur Napisano Niedziela o 16:20 Autor Share Napisano Niedziela o 16:20 W dniu 6.01.2026 o 12:52, Robi napisał: To przypomnę tylko że ty masz profilowe ze screenshotem rambo z neta xD Masz rację muszę pamiętać o tym bo to był kawał skurczybykaXD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi