lgruszkos Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Witam wszystkich, może nie tak piękny jak Golf Mipan-a ale to był mój pierwszy model, akurat czarny, chromowane klamki i lusterka bo takim obecnie jeźdzę. Temat przeniesiony gdyz założyłem w temacie Mipan-a a to jest sprzeczne z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 No jak na pierwszy model to ładny tylko polerke zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Prezentuje się fajnie Nie mniej jednak czeka Cię jeszcze sporo pracy nad karoserią (chodzi o polerowanie). Tak samo krzywo ustawione są koła. I pobaw się ustawieniami aparatu (makro, balans bieli, ISO itp.) żeby zdjęcia były lepsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Koledzy mają rację polerka konieczna.Bardzo dobrze wyszły Ci tylne lampy.Czego użyłeś pod klosze farba czy jakaś folia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lgruszkos Napisano 27 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2008 Pod klosze użyłem czarnej matowej farby, a wierzch pomalowany czerwona przeżroczysta farbą i bezbarwną. Czym robicie polerkę, jakiej pasty używacie, bo akurat polerka to by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Według mnie dobre są pasty polerskie firmy Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Bardzo dobre są płótna polerskie Micro-mesh - gradacja od 1800 do 12000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Najpierw matowienie papierem 2000 a potem pasty polerskie. Ja osobiście używam past Finisher'sa - jak dla mnie najlepsze jakie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 wuen gdzie można kupic takie płótna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Można tutaj Aktualnie nie ma ale w styczniu powinny być Można też na ebay'u np. tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lgruszkos Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 Golf miał przygodę i stracił jedną alufelgę Teraz stoi na fabrycznych felgach BBS 16 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi