pustynnaburza7 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Dzień dobry. Jak w temacie poszukuje zdjęć przedstawiających wnętrza Cougar 4x4 Mrap. Interesuje mnie zarówno przestrzeń kierowcy jak i załogi. Za każde jakiekolwiek zdjęcia lub tez linki do stron będę wdzięczny. Serdecznie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) 7 minut temu, pustynnaburza7 napisał: Dzień dobry. Jak w temacie poszukuje zdjęć przedstawiających wnętrza Cougar 4x4 Mrap. Interesuje mnie zarówno przestrzeń kierowcy jak i załogi. Za każde jakiekolwiek zdjęcia lub tez linki do stron będę wdzięczny. Serdecznie Pozdrawiam. Wpisz sobie w googlarkę frazę "Cougar 4X4 MRAP interior". Może coś Ci podpasuje. Edytowane 13 Stycznia przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, pustynnaburza7 napisał: Dzień dobry. Jak w temacie poszukuje zdjęć przedstawiających wnętrza Cougar 4x4 Mrap. Interesuje mnie zarówno przestrzeń kierowcy jak i załogi. Może napisz na której wersji lub wariancie Tobie zależy lub którego użytkownika czy okres służby preferujesz ? Edytowane 13 Stycznia przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustynnaburza7 Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia Dziękuję za odpowiedzi w temacie zarówno tu na forum jak i te w prywatnej wiadomości. Myślę, że z materiałów, które otrzymałem wykonam wnętrze zgodnie z oryginałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi