Jacek00 Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Witam Na święta zamówiłem sobie właśnie takie kw z trumpka. Model ten jest moim debiutem na forum jeśli chodzi o warsztat własny. Będę się starał na bieżąco wrzucać fotki z postępu prac ale z góry przepraszam za jakość zdjęć bo będą robione telefonem. Za jakąkolwiek pomoc dziękuje a oto fotki ;p a co sądzicie o takim ubrudzeniu koła ? może byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Te spawy na wieży przy jarzmie to oryginał czy sam robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 28 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2008 Sam je robiłem, to moje pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Jacek a jakim telefonem zdjęcia robisz??? Powodzenia przy malowaniu i waloryzacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Może najpierw machnij całego a potem na końcu brudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2008 Zdjęcia robię SE k770i. Malowanie... ehh miało być malowanie ale w najbliższym czasie nie będzie. Zamówiłem go z farbami ale mi się aerek popsuł :/ Dysza się złamała :| więc malowanie opóźnione trochę będzie. Jedno kółko pomalowałem tylko bo nie moglem się oprzeć ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi