bloodmanpl Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Otóż mam taki problem - kleję He 111 Revell 1/72 i jakby kadłub jest niedopasowany, o to zdjęcie: Próbowałem na różne sposoby to dopasować ale się nie da ... Samo, bez kabiny pasuje .. a tu nagle taki myk ... Cała reszta (tył) da się skleić a tu jest szpara ... Co zrobić ? Zaszpachlować ? O dziwo szyba przednia nawet pasuje na to co jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Możesz mieć wnętrze kabiny wklejone nie w tym miejscu co trzeba. Walnąłem takiego babola w mustangu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodmanpl Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2008 Już .... Tam są taki paski ... właśnie te paski mnie nakierowały ... popełniłem błąd Ale już dobrze, dziękuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 ufff... to dobrze że to te paski, bo dziś to cudo kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodmanpl Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2008 Meega robota ale naprawdę bardzo "Wdzięczny" model a zna ktoś jakieś proste malowanie tego latadełka ? W sensie bez kamo ... na jeden kolor ...bo kurcze boję się, że zawalę kamo i będzie kicha ... Wolałbym ładnie pomalować na 1 kolor ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi