neptun1939 Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu 6 godzin temu, nowicjusz2001 napisał: To jest moje podejście i uważam, że mam do niego pełne prawo. Oprócz tego nie pokazałem reszty, a już jest gotowy osąd moich prac. Szkoda czasu na coś czego absolutnie pod żadnym kątem nie widać. Chyba prościej wytłumaczyć się nie da. I podkreślam : to co widoczne dopiero dochodzi. Owszem masz prawo do takiego podejścia - tylko nie spodziewaj się "szału" na końcu prac. Tak, pokazałeś fragment i na bazie doświadczenia i obejrzenia wielu prac początkowych modelarzy, tu na forum i na innych, już wiem, że dalej będzie tak samo, "bo to się zateguje". I jesteś w dużym błędzie, że tych kół nie widać I mówię to jako osoba, która wykonała tygrysów kilka w różnych skalach i innych niemieckich czołgów z "zakładkami kół". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowicjusz2001 Napisano 10 godzin temu Autor Share Napisano 10 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, neptun1939 napisał: Owszem masz prawo do takiego podejścia - tylko nie spodziewaj się "szału" na końcu prac. Tak, pokazałeś fragment i na bazie doświadczenia i obejrzenia wielu prac początkowych modelarzy, tu na forum i na innych, już wiem, że dalej będzie tak samo, "bo to się zateguje". I jesteś w dużym błędzie, że tych kół nie widać I mówię to jako osoba, która wykonała tygrysów kilka w różnych skalach i innych niemieckich czołgów z "zakładkami kół". A ja mówię patrząc w czasie rzeczywistym, że kół wewnętrznych nie widać, bo są A. Zasłonięte przez zewnętrzne koła B. Schowane pod gąsienicami. I gratuluję oceny po fragmencie czegoś CO NIE WIDAĆ za nic. Widać to najwyżej w Panzer I C , F , Leopardzie i im podobnych. A doświadczenie to akurat mam duże. Od przodu uwaga widać tylko 8 zachodzących na siebie kół. Reszta jest zakryta i nie mam zamiaru tego więcej tłumaczyć. Edytowane 10 godzin temu przez nowicjusz2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi