Wachmistrz Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Mam na sprzedaż kilka modeli, przeważnie skala 1/48 i przeważnie szmatopłaty. Do podanych cen proszę doliczyć koszty wysyłki. Możliwy też osobisty odbiór we Wrocławiu, wtedy oczywiście bez. Fokker D.VII Roden wraz z silnikiem Mercedes D.III Karaya - 95 PLN Nieuport 17 c1 Revell (ex. Eduard), dorzucam instrukcję z Eduarda - 100 PLN Sopwith Camel, Eduard. Model z historią: ma wycięte golenie podwozia (w ramce dostępnych jest kilka wariantów tego elementu, wycięty jest jeden), które przeszczepiłem do mojego Camela, budowanego ze starego zestawu. W zamian dorzucam napoczęte lekko kalkomanie ze "starego" Camela, blaszkę z pasami oraz kilka części (w tym golenie) i instrukcję. 70 PLN Będę dorzucać też inne rzeczy, nie tylko modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkrzyska Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi