kamiolszewski90 Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego (edytowane) Wracam do modelarstwa po dłuższej przerwie . Na warsztat trafia tytułowy model od Asuka Model British Army Sherman III. W planach mam zamiar wykonać model pojazdu Sherman z okresu desantu na Sycyli w 1943 r. Model wzorowany na zdjęciach pojazdu o nazwie własnej CHURCHILL . Udało mi się znaleźć dwa zdjęcia tego pojazdu . Do budowy wykorzystam zestawy od Asuka model 35-017 British Army Sherman III Direct vision type (W early "VVSS" suspension) oraz z dodatków LANMO Model LM35037 Sherman M4A2 (D-Day) Deep wading kit , na zdjęciach widać jak by miał zamontowany system do odprowadzania spalin Edytowane 26 Lutego przez kamiolszewski90 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego 58 minut temu, kamiolszewski90 napisał: ...na zdjęciach widać jak by miał zamontowany system do odprowadzania spalin ??? A model i konfiguracja ok. powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego Masz już w ręku ten zestaw Lanmo?Jak u niego z jakością wydruku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego Też mnie ciekawi co to za twór to Lanmo. Dużo tego na kitajekspresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego W mojehobby też sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiolszewski90 Napisano 27 Lutego Autor Share Napisano 27 Lutego 3 godziny temu, martinello napisał: W mojehobby też sprzedają. Tak zestaw kupiony w sklepie Mojehobby 10 godzin temu, piotrkur napisał: Masz już w ręku ten zestaw Lanmo?Jak u niego z jakością wydruku? Tak posiadam już ten zestaw, Na pierwszy rzut oka wszystko jest dobrze wydrukowane , ostre krawędzie , barak tylko nitów na elemencie żywicznym . Przy najbliższej aktualizacji z budowy postaram się zrobić dokładniejsze zdjęcia zestawu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego A co z tym systemem odprowadzania spalin ? Bo wg mojej wiedzy wylot powietrza chłodzącego silnik znajduje się w tym samym miejscu co wydechy. I obie te funkcje "załatwia" tylny komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi