Mariusz80 Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu (edytowane) Witam, w komplecie z Tamiya 32579. Edytowane 2 godziny temu przez Mariusz80 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu W tytule podajesz nieprawdę co do typu samolotu i użytego modelu. To jest Hobby Boss 81774 Consolidated B-24J Liberator, a nie B-24D Liberator 1/48 (Hobby Boss 83212). Ten drugi jest w skali 1/32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Dokumentowałeś warstat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz80 Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Poprawiłem. Mój błąd. Warsztatowe mam, dodam po weekendzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi