adzio45 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Witam , ma ktos z Was zdjecia tego BRDM ? Chodzi mi o ksztalt wiezy i wyposazenie zewnetrzne . Nie wiem jak tyl wyglada i lewa strona . Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu (edytowane) Tak wygląda: Edytowane 4 godziny temu przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu https://www.google.com/search?q=BRDM-2+M97+żbik-b&client=firefox-b-d&hs=oU69&sca_esv=9f9eb050cfa925d8&udm=2&biw=1239&bih=533&ei=iF2jadrkBPLFwPAP58_HGQ&ved=0ahUKEwjayLaPkP2SAxXyIhAIHefnMQMQ4dUDCBI&oq=BRDM-2+M97+żbik-b&gs_lp=Egtnd3Mtd2l6LWltZyISQlJETS0yIE05NyDFvGJpay1iSK0ZUNsHWNsHcAF4AJABAJgBPqABPqoBATG4AQzIAQD4AQGYAgCgAgCYAwCIBgGSBwCgBy2yBwC4BwDCBwDIBwCACAA&sclient=gws-wiz-img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adzio45 Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu zaznaczylem na zdjeciu roznice wiezy do standardowej , chyba z tylu wiezy brak jest kosza , nie wiem czy kolo zapasowe tez jest . Niestety tego nie widac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adzio45 Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu Tu lepiej widac o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adzio45 Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu Dzieki a jednak kosz i kolo zapasowe jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi