witox Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca (edytowane) Sprzedam model Hasegawa 1/48 Bell P-39N Airacobra "Red Star". Cały na ramkach i w workach. 90 PLN z zawartą wysyłką PP. Edytowane 6 godzin temu przez witox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca 85 PLN z zawartą wysyłką PP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca Chciałem wysłać pewną wiadomość, ale nie mogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca 80 PLN z zawartą wysyłką PP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skuter Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Wysłałem wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu Dochodzi 1/48 AV-8B Harrier II Plus "VMA-513 Flying Nightmares" Hasegawy. Cały na ramkach i w workach. 95 PLN z zawartą wysyłką PP. Razem z P-39 (nadal dostępny) 170 PLN z zawartą wysyłką PP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi