Tainan41 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu (edytowane) Skończyłem Spita Mk.I z IBG i zaczął się Armageddon...Spitfireddon. Rozgrzebałem trzy Spitfire'y Mk.Vb z dwóch edycji...Early i Limited Edition. Plan jest by zrobić w trzech różnych kamuflażach: Temperate Land, Day Fighter i Desert Scheme. A co z tego wyjdzie... się zobaczy. Na zdjęciu wstępnie pomalowane kadłuby...Bardzo wstępnie. A najlepsze jest to, że i tak zamknę kokpity i nic nie będzie widać. Edytowane 3 godziny temu przez Tainan41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu 48 minut temu, Tainan41 napisał: Na zdjęciu wstępnie pomalowane kadłuby... Nie wiem jak u innych... Ale nie widzę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu Wychodzi na to, że się wcześniej nie załączyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Ok, jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi