jacek j Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Virago z Tamiya. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Spoko koncept modyfikacji. Zbiornik powinien się bardziej błyszczeć i z tyłu jakaś minimalistyczna lampeczka by się przydała. Kierownica troszkę grubsza powinna być - rura ok 22mm - teraz ma ok 13 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 31 Marca Autor Share Napisano 31 Marca Lakier to półmat. Zastanawiałem się nawet nad matem. W sumie lampka i miejsce na tablicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 12 Maja Share Napisano 12 Maja Koło jakby trochę do poprawy z malowaniem, za to siodełko - genialnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 15 Maja Autor Share Napisano 15 Maja Koła się rozpadły przy zakładaniu. Kleiłem fragmenty do felgi i uzupełniałem masą. Malowanie wyszło licho, ale nie chciałem już poprawiać. A przedstawiciel Tamiya opony zaproponował w cenie około 50 pln, jak sam model okolo 80.. trochę zawiodłem sie na wsparciu Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi