Arkos22 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Witam serdecznie. Przestawiam najnowszy produkt First to Fight. Szybko z pracy leciałem do Empiku po zakup tej ciężarówki. Poniedziałek który sprawił mi uśmiech. Czekałem na tą ciężarówkę i się doczekałem. 3h sklejania i model gotowy. Drobne kosmetyczne poprawki przed malowaniem. Jak dla mnie jakość FTF jest bardzo dobra. Jedynie co mnie zdziwiło to kierownica po prawej stronie. Chyba że wczesne wersję tak miały. Z zakupu jak i modelu jestem szczęśliwy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Fajny. Tyż se go ulepię kiedyś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 9 godzin temu Autor Share Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Endrju napisał: Fajny. Tyż se go ulepię kiedyś. Zaraz po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Arkos22 napisał: Zaraz po świętach Tak. Po świętach. Ino nie wiem po których. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Ładny. A moździerz z tyłu to jaka produkcja? Wydaje mi się, że wtedy jeszcze nie było standardu po której stronie ma być kierownica. Np. Czechosłowacja miała ruch lewostronny i dopiero po IIWŚ większość krajów przeszła na ruch prawostronny (ostatnia Szwecja). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kolekcjoner WP napisał: Ładny. A moździerz z tyłu to jaka produkcja? Wydaje mi się, że wtedy jeszcze nie było standardu po której stronie ma być kierownica. Np. Czechosłowacja miała ruch lewostronny i dopiero po IIWŚ większość krajów przeszła na ruch prawostronny (ostatnia Szwecja). Moździerz to F&A Moździerz 220mm. W sumie Praga RV z FTF też na kierownicę po prawej więc całkiem możliwe że tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi