Robi Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Witajcie, przygotowuję sobie makietę do shermana i chciałbym żeby na niej znalazło się drzewo. Z początku myślałem nad gotowym drzewem z neta, ale są droższe od złota więc chciałbym zrobić je sam. Myślałem o drzewie iglastym i na razie wyszedł taki ulepek: nie wiem czy z tego da się coś zrobić czy zacząć od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 godzinę temu Super Moderator Share Napisano 1 godzinę temu Niestety z tego nic nie będzie... Dobre drzewko to level wyżej jak model, tu akurat nie iglak a liściaste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 15 minut temu Autor Share Napisano 15 minut temu Pomógłby mi ktoś zrobić takie drzewo z prostych materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi