SławekK Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu Taka cisza na forum, że postanowiłem nie czekać na weekend i już dziś wrzucić kolejny model. Tym razem 20 mm Flak 38 z polskiej firmy IBG. W zestawie są dwa działka. Wykorzystałem metalową lufę od Rb i blaszki. Działko jest dość małe, więc na podstawce wstawiłem kilka figurek Preisera, czerwone krzaczki, trochę trawek i czeskie dodatki do 20 mm Flaka. Przydało by się zdjęcie z monetą, żeby podkreślić że cała scena ma 10x15 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Perełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi