Deco Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 Po skończenie spita którego fotki pokaże dopiero w październiku (brak aparatu).Zaczołem lepić "Jaskółkę" i mam związne z nia pytania ! Na jaki kolor pomalowac fotel ,tablice przyrzadów i koła?? Robie model Revella w 72 werjsa A-1a.Wiem że model ma sporo błędów ale jakoś narazie nie czuje sie na siłach robic tyle przeróbek! Dziękuję z góry za pomoc! pzdr Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 (edytowane) Tablica, "podłoga" i panele boczne kolor szary-dokładnie taki jak w "komecie". Jak wrócę do domu zapodam oznaczenie. Pozdrawiam! Edytowane 18 Września 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 Witam Chodzi o RLM 66, a koła czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 18 Września 2006 Autor Share Napisano 18 Września 2006 Witam Chodzi o RLM 66, a koła czarne Środek kół tez czarny czy srebrny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 Środek kół też czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 19 Września 2006 Autor Share Napisano 19 Września 2006 Środek kół też czarny. Acha to zrobie tak jak mówicie a fotki mysle że malowania kamo juz pokaże w październiku jak bede miał aparat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 23 Września 2006 Autor Share Napisano 23 Września 2006 A czy ktoś za was posiada fotki komór podwozia Me-262???Bo zabrałem się teraz zato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 23 Września 2006 Share Napisano 23 Września 2006 Witam Mówisz masz Tutaj masz walkarounda i tam są zdjęcia wnęk http://aircraftwalkaround.hobbyvista.com/me262/me262.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 29 Września 2006 Autor Share Napisano 29 Września 2006 Cześć!jak pomalować wnętrze gondol sliników i tej dyszy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi