mati150319 Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia (edytowane) Witam z racji tego że pierwszy model nie bardzo mi wyszedł i się na niego obraziłem na tą chwilę zaczynam pracę nad kolejnym zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak to powtarzają trening czyni mistrza więc się nie zrażam i działam dalej Edytowane 19 Kwietnia przez mati150319 Cytuj
robertmodelarz Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia 1 godzinę temu, mati150319 napisał: Witam z racji tego że pierwszy model nie bardzo mi wyszedł i się na niego obraziłem na tą chwilę zaczynam pracę nad kolejnym zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak to powtarzają trening czyni mistrza więc się nie zrażam i działam dalej Tylko nie szalej z przeróbkami i waloryzacją. Powodzenia. 1 Cytuj
mati150319 Napisano 19 Kwietnia Autor Napisano 19 Kwietnia Prace na dzień dzisiejszy stanęły na takim etapie 4 Cytuj
mati150319 Napisano 21 Kwietnia Autor Napisano 21 Kwietnia Powoli do przodu dzisiaj udało się podłubać przy górze kadłuba miałem przykleić tylko jedna rzecz a jakoś tak weszło prawie dwie godziny Cytuj
Robi Napisano 22 Kwietnia Napisano 22 Kwietnia Można by było wywiercić lufę w km-ie i lekko skalpelem przejechać po linii "zgięcia" przednich i tylnych błotników Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi