mati150319 Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia (edytowane) Witam z racji tego że pierwszy model nie bardzo mi wyszedł i się na niego obraziłem na tą chwilę zaczynam pracę nad kolejnym zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak to powtarzają trening czyni mistrza więc się nie zrażam i działam dalej Edytowane 19 Kwietnia przez mati150319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia 1 godzinę temu, mati150319 napisał: Witam z racji tego że pierwszy model nie bardzo mi wyszedł i się na niego obraziłem na tą chwilę zaczynam pracę nad kolejnym zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak to powtarzają trening czyni mistrza więc się nie zrażam i działam dalej Tylko nie szalej z przeróbkami i waloryzacją. Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia Ostatnio skurczybyka sklejałem, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati150319 Napisano 19 Kwietnia Autor Share Napisano 19 Kwietnia Prace na dzień dzisiejszy stanęły na takim etapie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati150319 Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia Powoli do przodu dzisiaj udało się podłubać przy górze kadłuba miałem przykleić tylko jedna rzecz a jakoś tak weszło prawie dwie godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Można by było wywiercić lufę w km-ie i lekko skalpelem przejechać po linii "zgięcia" przednich i tylnych błotników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi