wasabi Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Robię wrak Iveco Turbostar II i chciałem pokazać przebieg prac i liczę na porady. Jest to mój pierwszy model który nie będzie robiony według pudełka Na ciężarówce muszę poprawić jeszcze kilka elementów i zrobić jakąś makietę. Czekam na komentarze foty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Witam, jak narazie ładnie sie prezentuje, a mam takie pytanie wzorujesz sie na jakiejś cieżraówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasabi Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 a mam takie pytanie wzorujesz sie na jakiejś cieżraówce? nie wszystko z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 A może pomogą fotki kolegi Truckerek93 : KLIK No to powodzenia w dalszych pracach Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 oo ładny projekt się szykuje powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Co te opony takie czerwone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Może je pomalował i są czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasabi Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 A może pomogą fotki kolegi Truckerek93 Question : ee tam ja robię bardziej hardcorową wersje :P Co te opony takie czerwone??? rdze robię z suchych pasteli i to niepotrzebny syf który trzeba wyczyścić ale to dopiero jak skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Ciekawy pomysł narazie mało spotykany na naszym forym.Ale podoba mi sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi