rtoipmodest Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 W celu poprawienia sobie nastroju sklecę kolejnego z DS91 (i oby nie trwało to roku ) Foto z military photos net: Więcej fotek tutaj: http://media.militaryphotos.net/photos/Anti_Tank_Company_of_Marines_in_Op_Desert_Storm Model będzie z Revella (znów wsztstkie nity pójdą precz). Granatnik z Dragona. Do tego blaszka Eduard do modelu Dragona - jest kratk ana maskę w stylu USMC i wyciągarka. Jako smaczek chcę dać wieżę od T-72 (mam blaszkę Edzia). Ma ktoś jakieś foty wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Ale się kolega rozpędził! Bardzo dobrze. Czekam na więcej. Jak rozumiem chodzi o wnętrze wieży T-72. Poszukam. Mam jakieś monografie. Dam znać na priv-a jak coś ciekawego namierzę. Pytanko: a co powiesz o HUMVEE z Dragona? Revell lepszy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 Ja ogólnie przedkładam wyroby Revell nad inne. Choć potrafią dać dupy (np Bradley i tylko 1 właz do otwarcia). W ich Humvee brak jest kierunkowskaców, napisu na tylnej klapie (AM General), przejście maska grill jest schodkowa miast zaokrąglonej, światła nienatyralnie wystają. Do tego podwozie ma chyba za szeroki rozstaw. Dragon. Jeszcze go nie mam, ale przeglądałem w sklepie. Też ma swoje za uszami, ale bardzo fajnie zrobione duperelki typu uzbrojenie. Oba modele mają nity - i tak z obu bym je ściągnął. Wypusty obu producentów można obejrzeć tutaj: http://www.smallscaleafvforum.com/forum/viewtopic.php?t=2827 Jak widać Pavlik nie za bardzo przejął się kolorkiem...., rażą też bambetle (niektóre kompletnie bez sensu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak92 Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Czekam na postępy prac , pierwszy HMMWV zachwycający. Ja także mam w planach jednego takiego małego z tym, że M1114 i oczywiście dosyc mocno dopancerzonego. Trochę żal , że juz nic po DS 91 nie robisz ale...i tak podglądam z ciekawościa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi