Martinezol Napisano 21 Maja Napisano 21 Maja Czolgiem. Dzialam sobie nad Leopardem powoli i polozylem bazowe kolory uzywajac tych z zestawu Hataka Orange do polskich maszyn bo w zalozeniu ma byc malowanie klasyk NATO...czy te kolory aby pasuja? Nie jestem przekonany...jak Wy to widzicie? Cytuj
Martinezol Napisano 22 Maja Autor Napisano 22 Maja 7 godzin temu, Robi napisał: Nie wiem czy to wina zdjęć, ale wydaje sie za blade... No wlasnie tez mam takie wrazenie...zrobie zdjecie w swietle dziennym dla porownania ale mam wrazenie ze Hataka z kolorami poplynela co raz juz mi sie zdazylo z ich zestawem Orange do polskich MIGow Cytuj
Martinezol Napisano 22 Maja Autor Napisano 22 Maja Pardon za podloge ale tak wygladaja kolory w swietle naturalnym... Cytuj
robertmodelarz Napisano 22 Maja Napisano 22 Maja Bladziutkie mocno: użyj standardowych farb Tamiya NATO Green, Black, Brown. Zamiast NATO Brown HATAKA HTK-A261 - Greyish Sand 1 Cytuj
Martinezol Napisano 22 Maja Autor Napisano 22 Maja Dzieki za opinie jutro jade po Tamke lub Gunziaki Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 22 Maja Napisano 22 Maja 3 godziny temu, Martinezol napisał: Pardon za podloge ale tak wygladaja kolory w swietle naturalnym... No faktycznie. W tym świetle na pierwszy rzut oka przypomina malowanie Challengera Cytuj
Martinezol Napisano 24 Maja Autor Napisano 24 Maja Kolory Hataki przesladowaly mnie i caly czas z tylu glowy szeptaly -przemaluj nas...wiec pojechalem kupilem Real Colors od AK i polozylem NATO Green i NATO Brown ale czarny zostal jednak z Hataki...teraz wyglada tak...ja jestem zadowolony i jak podeschna to lece z modulacja itd tak jak umim🫣 Jak teraz oceniacie? 7 Cytuj
Martinezol Napisano 14 Czerwca Autor Napisano 14 Czerwca Kolory zmienione, kalki sa, wszystko sie swieci Glossem pod brudzing. Figuranci wstepnie przymierzeni i dobralem kolor kombinezonow. Wszystko na sucho pod zdjecia wiec i paru dupereli brakuje...ale sa. 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi