Martinezol Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Czolgiem. Dzialam sobie nad Leopardem powoli i polozylem bazowe kolory uzywajac tych z zestawu Hataka Orange do polskich maszyn bo w zalozeniu ma byc malowanie klasyk NATO...czy te kolory aby pasuja? Nie jestem przekonany...jak Wy to widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 21 Maja Share Napisano 21 Maja Nie wiem czy to wina zdjęć, ale wydaje sie za blade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja 7 godzin temu, Robi napisał: Nie wiem czy to wina zdjęć, ale wydaje sie za blade... No wlasnie tez mam takie wrazenie...zrobie zdjecie w swietle dziennym dla porownania ale mam wrazenie ze Hataka z kolorami poplynela co raz juz mi sie zdazylo z ich zestawem Orange do polskich MIGow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja Pardon za podloge ale tak wygladaja kolory w swietle naturalnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Bladziutkie mocno: użyj standardowych farb Tamiya NATO Green, Black, Brown. Zamiast NATO Brown HATAKA HTK-A261 - Greyish Sand 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja Dzieki za opinie jutro jade po Tamke lub Gunziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja 3 godziny temu, Martinezol napisał: Pardon za podloge ale tak wygladaja kolory w swietle naturalnym... No faktycznie. W tym świetle na pierwszy rzut oka przypomina malowanie Challengera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja Kolory Hataki przesladowaly mnie i caly czas z tylu glowy szeptaly -przemaluj nas...wiec pojechalem kupilem Real Colors od AK i polozylem NATO Green i NATO Brown ale czarny zostal jednak z Hataki...teraz wyglada tak...ja jestem zadowolony i jak podeschna to lece z modulacja itd tak jak umim🫣 Jak teraz oceniacie? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Teraz jest bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 14 Czerwca Autor Share Napisano 14 Czerwca Kolory zmienione, kalki sa, wszystko sie swieci Glossem pod brudzing. Figuranci wstepnie przymierzeni i dobralem kolor kombinezonow. Wszystko na sucho pod zdjecia wiec i paru dupereli brakuje...ale sa. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Ładnie wygląda. A, i fajny kubek masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca I to jest Leopard!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi