modelarz123 Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Witam ,dawno nic nie wrzucałem ale dziś z nudów postanowiłem zrobić malą dioramke od podstaw z kartonu i wykałaczek ,budowa dioramy nie była trudna i świetnie się bawiłem robiąc ją ,jest to diorama polskiego przystanku autobusowego w skali około 1:87 ,użyłem wykałaczki ,zwykłych farbek akrylowych ,kartonu i bloku technicznego . Mam nadzieję że się spodoba ,zachęcam też do opinii które pomogą mi lepiej robić modele . Pozdrawiam i życzę miłej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz123 Napisano 23 godziny temu Autor Share Napisano 23 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz123 Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu Godzinę temu, modelarz123 napisał: Mam nadzieję że się spodoba Mi nie specjalnie. Godzinę temu, modelarz123 napisał: postanowiłem zrobić malą dioramke To jest diorama w konwencji takiej rzeźby: Godzinę temu, modelarz123 napisał: zachęcam też do opinii które pomogą mi lepiej robić modele Widziałeś kiedyś jakikolwiek tego typu przystanek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, modelarz123 napisał: Mam nadzieję że się spodoba Jak dla mnie zrobiony tak trochę "na odwal się". Rozumiem, że to pozostałość jakiegoś drewnianego słupa lub czegoś w tym stylu "po przejściach" ale część dolna zupełnie do mnie nie przemawia. Tabliczki tym bardziej. Szkoda, że wrażenie jest kiepskie choć pomysł wart zainteresowania. Warto było by oprzeć się merytorycznie na realnych choć zaniedbanych słupach komunikacji publicznej (foto z internetu do celów poglądowych) tak na szybko np. Edytowane 20 godzin temu przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz123 Napisano 7 godzin temu Autor Share Napisano 7 godzin temu 14 godzin temu, Grzes napisał: Widziałeś kiedyś jakikolwiek tego typu przystanek? Tak ,widziałem bo w moich okolicach jest trochę przystanków tego typu bez wiat ,tylko sam znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi