Harkonen Napisano Niedziela o 11:06 Share Napisano Niedziela o 11:06 Witam wszystkich Część druga. Dużo improwizacji, ale stylówa zachowana, żeby model jak najbardziej przypominał oryginał. Trochę żywicy, trochę trawionych i trochę samemu zrobionych bambetli z miliputa. Pokrowiec i koc na prawym i lewym błotniku spaprałem, bo nie zaokrągliłem tak jak trza. Również spaprałem blaszki otwierające wloty do chłodnicy. Aczkolwiek jak na moje oko nie jest zły, tym bardziej biorąc pod uwagę, iż model ulepiony w ok. trzy tygodnie. Oceniajcie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 19:24 Share Napisano Niedziela o 19:24 Ładny. Te prześcieradło nad błotnikiem (ostatnia fota) wygląda sztucznie, Żadnych zmarszczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harkonen Napisano Poniedziałek o 12:54 Autor Share Napisano Poniedziałek o 12:54 Dzięki. Prześcieradło zostanie poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnak24 Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Widzę, że miałeś na niego pomysł i konsekwentnie go zeealizowałeś. Mi się rzuciły w oczy dwie kwestie. Pierwsza, to niedokładnie starty nadmiar washa, a druga to kartony od współczesnych mre. Popracuj też nad czystością klejenia i dalszych etapów, nie śpiesz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi