klaymen Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Przedstawiam model lokomotywy pancernej z muzeum w Warszawie - Panzertriebwagen 16. Model 3D został opracowany przez mnie i wydrukowany na drukarce żywicznej. Wycieniowany metodą preshadingu, ale że jest w jednym kolorze i ma duże płaskie powierzchnie dałem trochę brudu i zacieków, mam nadzieję że nie przesadziłem :). Znalazłem różne informacje o malowaniu, ale uznałem że ładnie będzie wyglądał w żółtym jakim były malowane niemieckie czołgi pod koniec wojny. Gdyby ktoś chciał sobie ściągnąć i wydrukować zamieściłem go na stronie cults3D, można znaleźć wpisując jego nazwę. 3 Cytuj
HK98 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, klaymen napisał: Wycieniowany metodą preshadingu, ale że jest w jednym kolorze i ma duże płaskie powierzchnie dałem trochę brudu i zacieków, mam nadzieję że nie przesadziłem Troszeczke ale widać że już jezdził 8 minut temu, klaymen napisał: Znalazłem różne informacje o malowaniu, ale uznałem że ładnie będzie wyglądał w żółtym jakim były malowane niemieckie czołgi pod koniec wojny. Są Szare ale widziałem że ktoś pomalował trzema kolorkami 10 minut temu, klaymen napisał: Gdyby ktoś chciał sobie ściągnąć i wydrukować zamieściłem go na stronie cults3D, można znaleźć wpisując jego nazwę. Weszłem i miałem strone po Turecku A sam Model Wygląda Super, Nigdy nie miałem okazje Sklejać i Malować Kolejkowe Modele Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi